María Pizarro

María Pizarro

Il·lustradora cordovesa (1987), resident a València. La seva passió pel món de la pintura li ve des de molt primerenca edat, ja que sempre li va apassionar l'art en qualsevol de les seves variants. Les seves primeres obres públiques van ser L'Esdeveniment Venjador, organitzat a la nit Americana i Còmic per a tots. Després d'això, el seu treball és avalat per diverses col·laboracions en diferents webs com a Art-Factor, on il·lustra la secció cinematogràfica de l'escriptor Vicente Muñoz, o Chica Ombra, al costat de l'escriptora Wonder Lopez.

Ha participat en diverses associacions benèfiques, formant part de València Zombie Party 2015/2016, del Festival Internacional de Poesia i Art "Crido de Dona", antologia il·lustrada La Collita de l'Arc de Sant Martí, o L´associació Andorrana per la Malaltia d´Alzheimer (A.A.M.A.). Tot això ho compagina amb la creació de portades, tant per a novel·les com para Cds musicals.

Actualment també treballa per a l'empresa tèxtil establerta en Sant Francisco VIDA, on poden veure's molts dels seus dissenys.

Ha realitzat exposicions de les seves obres en galeries de Madrid, València i Còrdova. Els seus treballs destaquen pel gust cap a l'art clàssic i l'hiperrealisme. Usa tècniques mixtes, minimitzant el retoc digital.
Creadora de la web Relats Il·lustrats, s'encarrega d'il·lustrar les històries de diferents escriptors com: David Arrabal, Carlos Plaza, Juan Miguel Fernández, Rain Cross, Manuel Gris, Iván Albarrasí, Yolanda Camacho .