Es cancel·la La Massana Còmic 2020

La Massana Còmic que havia de tenir lloc del 12 i al 14 de juny. es cancel·la. El Comú de La Massana i l'ARCA han decidit, conjuntament, anul·lar el saló que havia de celebrar-se enguany, per conseqüència de la crisi sanitària, i perquè no es tenia la certesa de tenir totes les garanties d’oferir un esdeveniment de qualitat als visitants.

Nus als Terrats de Xavi Casals

Una sèrie de nus urbans que exploren la soledat de l'home contemporani. Nus als terrats és una proposta que, ens posa davant d'unes pobres i solitàries ànimes en pena amb les quals és sorprenentment fàcil d'empatitzar Si ens veiéssim la cara, molt probablement ens toparíem amb els personatges de Hopper.

La Massana Còmic 2019

Del 26 al 28 d'abril tindrà lloc la 23a edició del saló La Massana Còmic, el punt de trobada al Pirineu dels amants del còmic i la il·lustració. El saló La Massana Còmic compleix vint-i-tres anys i aquest 2019 és una edició molt especial perquè paral·lelament s'ha aconseguit l'ampliació definitiva del Museu La Massana Còmic: un projecte que es va iniciar el 2010 i que finalment ha aconseguit consolidar-se com a espai expositiu, arxivístic i fins i tot museístic.