Guillem March

Guillem March

És un autor que destaca pel polifacètic de la seva obra: des d'historietes d'humor per la revista Dolmen fins a còmics de superherois per a DC Còmics, passant pel costumbrismo protagonitzat per noies joves, serializadas en Diari de Mallorca o historietes eròtiques per a Playboy.

March posseeix una més que apreciable varietat de registres gràfics, i sol anar variant i solia alternar gèneres i acabats gràfics en els seus diferents treballs fins a establir-se al mercat nord-americà en 2008, quan comença a col·laborar amb DC Còmics. Allí ha dibuixat còmics i portades per a la "família" de títols de Batman, sobretot els protagonitzats per Catwoman, personatge del que ha dibuixat 16 comic-books en total, incloent el llançament de Gotham City Sirens i el rellançament de Catwoman amb motiu de The New 52.

De formació autodidacta, March ha va guanyar en els seus primers anys un bon grapat de concursos (entre ells I i II Concurs de Còmic Jove d´Igualada o l'IV Saló del Màniga de Barcelona de 1998, per exemple) i va participar en diverses exposicions d'autors joves d'àmbit balear.