David Arrabal Carrión

David Arrabal Carrión

Va néixer a Barcelona. Es va criar en el món del còmic, la literatura fantàstica, el cinema de Terror i el Heavy Metal, publicant la seva primera novel·la el 2012, "El final de todos los inviernos" (Editorial Círculo Rojo) , recollint molt bones crítiques entre els seus lectors i a la blogosfera. El 2013 va participar en l'antologia solidària "Un matí per Alicia" (Editorial Círculo Rojo) i va guanyar el primer premi al IV Concurs de Relats de Terror i Fantasia d'Encamp amb el relat "Els llops guarden el meu secret".

El 2014 va guanyar el premi de poesia Martí i Pol en la categoria Recull, amb l'obra "Miratge".
El 2015, de la mà d’Alentia Editorial, publica la seva segona obra, "El somni inefable", una novel·la de terror sobrenatural ambientada en el món del Rock Dur. També participa a les antologies "Demonalia" (Cazador de Ratas) amb el relat "Ora Pro Novis, Samael", i en "Cuatro días de oscuridad " (La pastilla roja), amb el relat "En un sueño de fuego".
Al 2016 va publicar el conte infantil "Antares" (Amazon), il·lustrat per María Pizarro i va sortir a la venda "Proyecto Dante: Andorra" (Egarbook Edicions), la seva tercera novel·la, quedant esgotada la primera edició en només 15 dies. Durant el 2017 es posarà a la venda la segona edició.
També al 2016 es posa a la venda l'antologia il·lustrada de Terror "Sitra Ahra", on compta amb la col·laboració de l'artista María Pizarro.