Carol Garrido

Carol Garrido

Carol Garrido (Carrie On Art) va néixer a Andorra, a Sant Julià de Lòria. La jove laurediana va assistir a classes de l'escola d'art dels 4 als 16 anys. Posteriorment va estudiar Arts gràfiques a l’Escola Joso, escola de Còmic i Arts visuals. Ha fet treballs per a empreses del país com Wow! Comunicació, fent treballs amb storyboards pel Cirque du Soleil o il·lustració gràfica per a Caldea. Treballa per a la botiga Kaburi Rol and Games, de Barcelona, fent merchandising.

Ha fet storyboards pel director andorrà Àlvaro Rodriguez Areny per “Wolves” i per produccions audiovisuals com el clip "Bless of Faithness" videoclip de la banda andorrana Nami. Aquest any ha produït tot l'artwork pel videoclip de la banda andorrana Persefone, pel single "Prison Skin" del seu 5è album "Aathma".

Actualment treballa en l'art conceptual de dos videojocs indies: “Waywood: survive the winter" i "Zera and the City on the Endless Night" de Blue Pulse Studios, un estudi jove nordamericà ubicat a los Angeles i Virginia.
Treballa paral·lelament en un joc de taula amb Kaburi i prepara un conte il·lustrat com a projecte propi.