Jaime Calderón

Jaime Calderón

Dibuixant i il·lustrador. L'any 2000 funda amb Ester G. Punzano, l'Escola d'Il·lustració i Còmic Fem Art. Inicia la seva formació artística a l'Estudi del prestigiós il·lustrador publicitari Enric Paixà i culmina la seva formació gràcies a les classes particulars que rep del famós il·lustrador López Espí amb els guions del qual, el 2004, dibuixa el volum II de la sèrie Extrahumans.
El mateix any publica amb l'editorial Recerca el primer número de la minisèrie Siddartha.
El 2005 col·labora amb Aleta edicions a la revista Sword i el 2006 dibuixa el tercer número de la col·lecció Spirit per a l'editorial americana Alpha - Omega Còmics, col·lecció de la qual il·lustrarà també algunes de les portades.
El 2007 il·lustra per a l'editorial Moonstone la novel·la gràfica The Lovecraftian Horror.
El 2009 veu la llum el primer àlbum Les Voies du Seigneur que serà guardonat amb el premi a la millor obra medieval pel Festival de la BD médiévale de Sant Ennemie.
El 2012 Delcourt publica el primer àlbum d'una minisèrie titulada Isabelle, la Louve de France. Aquest mateix any l'obra rep el premi Coup de Foudre del festival Lys Lez Lannoy.
El 2013 La col·lecció Les Voies du Seigneur, és premiada com a millor sèrie pel festival de Palavas. Aquest mateix any és premiat pel Festival de la BD de Marly pel seu treball com a dibuixant de BD.
Actualment està treballant en el quart volum de la col·lecció Les Voies du Seigneur i elabora el segon àlbum de la minisèrie Isabelle, la Louve de France.