Contes Malalts. 10 anys de surrealisme digital

Mario Sánchez Nevado (Barcelona, 1985)

 

És il·lustrador, director d’art i fotògraf. Actualment viu a Madrid, des d’on realitza el seu treball al seu estudi de disseny, Aégis  Strife Illustration. El seu estil és obscur, surrealista i molt càustic, amb un llenguatge que reflecteix la vida quotidiana. Les seves obres il·lustren portades d’àlbums de música i llibres i treballa amb editorials com Harlequin o Hachette.

És un dels referents actuals de l’art digital i ha realitzat conferències sobre aquest tema a Madrid, Londres o Roma. A més a més, ha participat a esdeveniments amb Adobe com Adobe’s Create NowPhotoshop Rockstars i Creative Meetup al Festival Brief. També exerceix com a director d’art del col·lectiu artístic internacional de parla hispànica Hysterical Minds.

La seva obra ha estat exposada als Estats Units (als museus Guggenheim i MoMa de Nova York), al Regne Unit, a Espanya, a Brasil o a Cuba, entre d’altres països.

El seu treball artístic ha estat reconegut, durant dos anys consecutius, amb el premi Master Award atorgat per la prestigiosa publicació d’art digital Exposé. Recentment, ha participat a la campanya del 25è aniversari d’Adobe Photoshop que es va estrenar a la gala 2015 dels premis Òscar de l’Acadèmia i que ha guanyat un premi Pencil D&AD, tres lleons al Festival de Cannes i una nominació als premis Emmy.